woensdag 17 september 2014

Varen, Varen


Het regent al dagen in het bos,  het huis van Philip en Margriet sprinkhaan loopt onder water. Ze moeten snel iets vinden waar ze hun huis mee kunnen verlaten anders verdrinken ze nog. Gelukkig daar ziet Philip een paraplu langs drijven, hij  kan er maar net bij . Margriet stapt in en  houd zich stevig vast.  Philip probeer de paraplu een beetje bij te sturen in het woeste water.  Zouden ze snel een droog plekje vinden waar ze aan land kunnen gaan.


Varen, varen is een nieuwe ontwerp vond hem erg leuk om te maken.
In de paraplu zitten twee sprinkhanen een jongen en meisje. Ze zijn ongeveer 20 cm hoog.
De jongen heeft een blauw broek aan met gele zuidwester en jas. Onder zijn jas draagt hij een ecru vestje. In zijn poten heeft hij een tak waarmee hij de paraplu probeert bij te sturen.
Het meisje heeft een blauwe zuidwester, regenjas en wit met blauwe stipjes rok aan. Zolang de voorraad strekt zit het stofje bij het patroon. De paraplu is ongeveer 20 cm breed
Het patroonblad is in de webwinkel te bestellen voor € 5,25 exclusief verzendkosten.

.


2 opmerkingen:

  1. Super leuk ontwerp! volgende week te zien bij de Open dagen in mijn atelier in Den Haag Deze dagen zijn vanaf donderdag morgen 10 uur tot en met zaterdagmiddag 4 uur! Ook daar is het patroon te koop en misschien zijn de materiaal pakketten dan ook al klaar.
    Groetjes Sari

    BeantwoordenVerwijderen