dinsdag 26 augustus 2014

Kerstmarkt.

Ook dit jaar sta ik op de kerstmarkt in Naaldwijk, heb er al veel zin in en ben hard bezig met producten te maken voor in de kerst, maar ook leuke cadeautjes om te geven.
Er staan dit jaar weer veel leuke kramen op de markt, hier een stukje wat de marktmeester heeft geplaatst op de site van de kerstmarkt.

De kerstmarkt van de Oude Kerk Naaldwijk wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd op vrijdag 12 december 2014 van 14-21 uur en zaterdag 13 december 2014 van 10-16 uur. 
Inmiddels zijn de volgende kraamhuurders vastgelegd:1. Linda’s Bijou4you: trendy sieraden en modeaccessoires2. Activehouse: Energetix sieraden en cosmetische Argan olie3. LeukeSpullenOnline.nl: Prikborden en home accessoires
4. Els de Letter: Home Decoratie, brocante en romantische producten
5. Meertesmeden.nl: handgemaakte zilveren sieraden
6. Deviltentol.nl: seizoentafel figuren, poppen en originele cadeautjes
7. LittleBuddha.nl: Tibetaanse producten
8. Cognacnet.eu: Cognac en pineau
9. Onwijs-lekker.nl: Luxe chocolade bonbons en -cadeau artikelen
10.CremeVitaal.nl: Cosmetica en verzorgingsproducten
11.Diane Verroen: Accessoires voor baby- en peuterkamer
12.Ada Troost: zelfgemaakte kerstkaarten en aquarellen
13.www.zeeuwsbier.: Speciaalbieren gemaakt van Zeeuwse grondstoffen
14.www.jojoscrapshop. Scrap materialen voor o.a. fotoalbums, kaarten etc.
4. Els de Letter: Home Decoratie, brocante en romantische producten5. Meertesmeden.nl: handgemaakte zilveren sieraden6. Deviltentol.nl: seizoentafel figuren, poppen en originele cadeautjes7. LittleBuddha.nl: Tibetaanse producten8. Cognacnet.eu: Cognac en pineau9. Onwijs-lekker.nl: Luxe chocolade bonbons en -cadeau artikelen10.CremeVitaal.nl: Cosmetica en verzorgingsproducten11.Diane Verroen: Accessoires voor baby- en peuterkamer12.Ada Troost: zelfgemaakte kerstkaarten en aquarellen13.www.zeeuwsbier.: Speciaalbieren gemaakt van Zeeuwse grondstoffen14.www.jojoscrapshop. Scrap materialen voor o.a. fotoalbums, kaarten etc.


Kom gezellig langs, heb je een speciale wens laat het me dan weten dan neem ik het voor u mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten