zaterdag 28 september 2013

moederaarde.

Afgelopen vrijdag is deze moederaarde naar de hoogste bieder gegaan.
Heb haar gedoneerd voor de veiling bij de wonnebald, de reactie's waren erg leuk.
Moederaarde heeft een rok aan gemaakt van flanel en losse strengen wol onder haar rok 
zitten twee wortelkindjes verscholen in hun holletje. Moederaarde is een eigen creatie.
De wortelkindjes in hun holletje is een pakketje van schatten van de natuur.zondag 22 september 2013

Sieraden

Wat krijg ik een leuke reactie op mijn ringen, heb van de week een aantal roosjes gemaakt en bedacht me toen die kan ik wel op de ringen maken en zo gezegd zo gedaan.
Mijn meiden vinden het erg jammer dat de ringen te groot zijn dus van de week opzoek naar kinder ringen dan kan ik ze ook voor hun maken. De ringen zijn vanaf vandaag te koop in mijn webwinkel deviltentol 
op bestelling te maken in elke gewenste kleur.

woensdag 11 september 2013

Merel

In de nazomer is Merel altijd in de buurt van onze lijsterbesstruik te vinden. Snel plukt ze wat bessentrosjes af om de vogels te voeren. Vooral de wat zwakkere en wat onhandige jongere vogels hebben haar voorkeur. Liefdevol zorgt ze dat ook deze dieren hun aandeel van bessen krijgen. Onze eigen huismerel is dan ook vaak bij haar in de buurt te vinden...
In dit ontwerp van atelier Anke wordt bananenzijde in garen verwerkt. Een schitterend materiaal wat door zijn glans en zachtheid uniek is! Door het gebruik van dit materiaal krijg je een erg leuk eind resultaat. 

zondag 8 september 2013

Pommetje

Pommetje gaat in de vroege herfst op pad om mooie pompoenen uit te zoeken. Zijn strohoedje op zijn hoofd voorkomt dat de late najaarszon in zijn ogen schijnt en hij kan zo goed de pompoenen bekijken om te gaan kiezen. Als hij mooie pompoenen gevonden heeft maakt hij snel een keuze welke pompoenen hij mee zal nemen. Sterk als hij is legt hij een grote pompoen op zijn schouder en vervolgt hij zijn weg naar huis.
Is Pommetje thuisgekomen dan krijgt elke pompoen een mooi plekje. 

Pommetje is gemaakt met een pakket van atelier Anke. In het pakket zitten alle materialen die je nodig hebt ook het zijdelint, het was voor mij een nieuwe materiaal maar wel erg leuk om mee te werken. Het voorbeeld van dit pakket is live te bewonderen bij Handwerkatelier Sari tijdens haar opendagen van 19 t/m 21 september 2013 kijk voor de openingstijden op de site van Handwerkatelier Sari.