zaterdag 31 augustus 2013

Eeyore

Dit is popje Eeyore een ontwerp van Gingermelon.

Het Eeyore mutsje zit los op het hoofdje zodat hij op en af kan.
Vind het een erg leuk patroon wat ik volgende keer anders zou doen zijn de ogen van het popje vind ze nu niet echt spreken.


zondag 18 augustus 2013

Regenboogdansje

Het regenboogdansje is een ontwerp van atelier Pippilotta en erg leuk voor op de kinderkamer met die vrolijke kleuren.

De laatste twee weken had ik berichten klaar gezet om te plaatsen want wij waren even er tussen uit met de kids naar Duitsland kamperen. Wie mijn blog al vanaf het begin volg weet dat ik nooit zonder mijn hobby spullen vertrek zo ook dit jaar niet. Misschien doe ik wel niet maar moet het wel bij me hebben. Dit jaar gingen er een aantal patroonbladen van Corina mee in de doos met de bijbehorende materialen. Voor de meiden zit de knoopster er in met neon garen om armbandjes te maken. Verveelt hebben we ons vast niet maar daar komen jullie vast de komende dagen achter.  

woensdag 14 augustus 2013

Benjamin

Voor handwerkatelier Sari het voorbeeld gemaakt van Benjamin. Het is een ontwerp van atelier Duimenlotje. Ook heb ik Benjamin voor mezelf gemaakt maar de grote pasten niet in mijn letterbak waar ik ze met zijn alle in wil zetten dus dan maar iets verkleinen en ik moet zeggen vind hem kleiner eigenlijk nog veel leuker dan groot.
Benjamin moet nog heel even wachten op zijn neefje Pieter maar die is ook in de maak.

woensdag 7 augustus 2013

Naamslinger

Het is vakantie maar ik werk gewoon door, wel iets langzamer dan normaal. De meiden spellen veel samen en hebben dan geen behoefte aan mama dus dan ga ik zitten handwerken heerlijk en als ze me nodig hebben dan leg ik het weg en gaan we samen wat doen. Afgelopen week heb ik gewerkt aan een naamslinger voor Noa hij moest in roze tinten, dit is het eind resultaat.

donderdag 1 augustus 2013

Nat Nat en nog eens nat

Nee niet van de regen maar van het water wat we hebben gebruikt. Afgelopen maandag kwam Erna gezellig met dochter naar ons toe de meiden hebben heerlijk samen gespeeld en Erna en ik hebben buiten in de zon nat gevild wat is dat toch heerlijk om te doen. Het eind resultaat een waslijn vol vrolijk wapperende lapjes.
Nu kunnen we verder met 4 pakketjes om te maken want de lapjes voor de kleding zijn gevild.
De meiden konden het natuurlijk ook niet laten en wilde ook wel een lapje maken, want als je de kans heb om met zeep en water te kliederen op een warme dag dan moet je dat toch doen.