dinsdag 26 februari 2013

Ben er nog wel.

Ben er nog wel hoor en druk bezig met creaties maken maar kan even geen foto's plaatsen mijn laptop is stuk en die wordt gemaakt. Werk nu op een laptop van 10 jaar oud en hier kan ik mijn fototoestel niet op
aansluiten en jullie dus geen foto's laten zien. Heb vorige week het hortensiameisje gemaakt van schatten van de natuur en de schaapjes van vrouwtje plooi ze waren allebei erg leuk om te maken. De foto's houden jullie even van me te goed hoop volgende week mijn eigen laptop weer terug te hebben.

woensdag 20 februari 2013

Grasklokje

Het grasklokje is één van de bloemenkindjes ontworpen door atelier Pippilotta vind ze erg leuk om te maken en de andere uit de serie zullen zeker volgen binnenkort. Het eerste grasklokje is voor handwerkatelier Sari de tweede is voor een bestelling.
Het popje wordt helemaal afgemaakt door de mieren die over het lijfje lopen. 


zondag 17 februari 2013

Swap

Een tijdje geleden had ik met Dina een swap af gesproken en dit is wat ervan de week is bezorgt, in het pakket alleen maar leuk dingen die ze zelf gemaakt heeft voor mij. Het was echt een te gek pakket de konijntje op de foto zijn voor mijn dochters de rest is allemaal voor mij er zit een leuk omgehaakt lichtje bij een hartje, onderzetters, malletje voor doosjes, mooi haak boek dit wil ik nog eens gaan leren. Kleine gehaakte bloemetjes en een heerlijke kol die ik al een aantal dagen om heb hij is heerlijk warm. Geluk slinger, thee met theebordje en heerlijke chocolaatjes. Langs deze weg nogmaals bedankt voor de super swap Dina. 
Zelf stuurde ik naar Dina dit op.
En dit zat er in de pakjes het borduur pakketjes was voor Dina haar dochter de rest voor haar zelf .

 

.

zaterdag 16 februari 2013

Rozen

Vandaag had één van mijn dochters een kinderfeestje. Even gevraagd wat de wensen waren voor een cadeautje en dat was al snel duidelijk een zwarte roos voor in het haar bij ballet. Dat is natuurlijk mogelijk.
Omdat ze bij ballet zwarte pakjes dragen en een witte legging dacht ik misschien is een zwart witte ook wel leuk.
En omdat ze zo leuk waren om te maken dan ook nog maar een roze erbij die ze altijd kan gebruiken want het blijf toch een meisje die van roze houd.
Heb gelijk een volgende bestelling binnen want mijn meiden willen natuurlijk ook van die leuke bloemen in hun haar ze zeiden wij willen graag ook een roze en een paarse en als je toch bezig bent mama doe dan ook nog maar een blauwe. Volgende week ga ik hiermee aan de slag eerst een ander project afmaken. Zowel de moeder als dochter vonden het cadeautje erg leuk.


wortelkindjes

Vier wortelkindjes gemaakt wat zijn het toch een schatjes. Ze vinden het toch wel wat koud maar de eerste groenen blaadjes zijn al boven de grond te zien. Het is nu wel weer tijd voor de lente vind ik want dan zien we overal weer bloemen bloeien.
Het is een ontwerp van Pippilotta. twee van deze popjes gaan naar handwerkatelier Sari de andere krijgen een andere bestemming.


donderdag 14 februari 2013

Tweethaert

Wat zag ik nou in de achtertuin tussen de struiken een vogeltje op haar liefdes nestje. Zouden er al eitjes in het nestje liggen.

Dit is het nieuwste ontwerp van vrouwtjeplooi ik heb het vogeltje van het weekend mogen maken voor handwerkatelier Sari zodat hij als voorbeeld mee kon naar de handwerk beurs in Zwolle. Daar is hij t/m zondag te bewonderen bij de kraam van handwerkatelier Sari. Het vogeltje is erg leuk om te maken en niet moeilijk. Ze heeft een liefdes hartje in haar snavel dat maakt het geheel af. Heb het vogeltje in een nestje gezet van tilantia.


zaterdag 2 februari 2013

Waar ben ik mee bezig?

Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Met van alles ben alle bloemenkindjes van Pippilotta aan het maken voor een bestelling. De lente fee voor handwerkatelier Sari, met een verrassing voor Dinaz waar ik een swap mee heb afgesproken. Ook ben ik samen met Erna elke woensdagavond aan het freubelen erg gezellig. We gaan nu met een nieuw project beginnen, we hebben afgelopen woensdag alles van 1 figuur geknipt en die kunnen we in elkaar gaan zetten.
 Dit is het materiaal zonder vulwol wat we nodig hebben om ze te gaan maken.
Weet je al wat het gaat worden zo nee hou mijn blog dan in de gaten zie je het eind resultaat vanzelf langs komen.