zondag 20 januari 2013

opruimen en bestelling

Heb afgelopen week mijn hobby kamer opgeruimd alles weer op zijn plekje gezet en sommige dingen ook echt weg gedaan waar ik echt niets meer mee kan doen. Omdat het nu zo opgeruimd is zal ik eens een foto plaatsen van mijn hobby kamer kunnen jullie ook eens zien waar ik alles maak.

Deze kamer heeft mijn vader voor me gemaakt op de zolder van de schuur die aan het huis vast zit gelukkig is er ook een klein keukentje zodat ik niet voor alles naar beneden hoeft.

Van de week maakte ik in mijn kamer de vier elementen af het is een ontwerp van atelier loesebeth(annemoontje). Het is water, vuur, lucht en aarde hoop dat de genen voor wie ik ze heb gemaakt er blij mee is ze zijn vrijdag verstuurd dus ze moeten als de post mee werk morgen worden bezorgt.dinsdag 15 januari 2013

De banenveger

De banenveger is een pakketje van atelier Anke en past weer helemaal bij de winterserie. Hij zorgt er voor dat al het ijs wordt schoon geveegd en iedereen veilig over een geladen ijsbaan kan schaatsen.
Vanmorgen kwam ik uit bed en was er een pad sneeuwvrij gemaakt in de tuin zou deze banenveger dit gedaan hebben of is mijn man zo lief geweest om dit te doen voordat hij om 6 uur naar zijn werk vertrok?dinsdag 8 januari 2013

friesche doorlopers

Mijn oom werd 60 jaar afgelopen zaterdag en omdat hij een schaats liefhebber is heb ik de friesche doorlopers van Marlijn gemaakt. Samen met het geld wat we wilde geven in het doosje gestopt en toen konden we naar het feestje met een leuk cadeau.
 

zaterdag 5 januari 2013

goede voornemens.

Vorige jaar had ik een lijst met goed voornemens op het blog gezet die ik allemaal afgelopen jaar had willen maken ben er een heel eind mee gekomen maar alles af heb ik zeker niet jammer. Toch wil ik dit jaar ook weer een lijst maken van dingen die ik heel graag dit jaar wil maken en hoop dan aan het einde van het jaar alles van het lijstje te hebben gestreept.

Wat wil ik in 2013 allemaal wil maken.

tuinpaddenstoelen  pop en plank
klaproos peuters    pop en plank
klaproos                pop en plank
herfstkrans            Corina
pietenkrans            Corina/annemoontje
hulstkleintje           pop en plank
fairie                     atelier Anke
draak                   atelier Anke
zeeronden            pop en plank
hulstbesjes           pop en plank
Hanna  hulst         pop en plank
Hortensia             schatten van de natuur

Heb nu 12 pakketjes op de lijst staan dus elke maand één pakket dat moet toch wel haalbaar zijn naast al het andere wat ik nog ga maken voor handwerkatelier Sari en misschien nog iets op bestelling.