vrijdag 28 september 2012

swap

Een tijdje gelden heb ik met Readkapke afgesproken om een swap te doen. Ze vroeg wat ik graag wilde hebben ik heb aangegeven dat ik graag één stempel wilden met de viltentol erop. Dit is het geworden vind ze hellemaal super.
Natuurlijk was het de bedoeling dat ik ook iets voor haar maakten en ik heb de envelop met allemaal leuk klein vilt creaties gevuld een sleutelhanger met roodkapje, twee haarspeldjes voor haar twee kinderen.
Een bos je bloemen en een klein creatie voor op de seizoenstafel.

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor deze super leuke swap en ik hoop de stempel nog vaak en lang te gaan gebruiken.

 
 


zaterdag 22 september 2012

De Dorpsomroeper

Van de week druk geweest met de dorpsomroeper een nieuwe ontwerp van Atelier Anke.
Het is een uitbreiding die hoort bij de winterserie. Heb hem gelijk twee keer gemaakt één voor
handwerkatelier Sari en één voor mezelf nu de rest van de serie nog maken voor mezelf.
Voor het eerst heb ik twee de zelfde popje tegelijk gemaakt en dat ga ik zeker vaker doen, normaal dacht ik altijd maak die voor het atelier en daarna die van mezelf maar dat werkte eigenlijk nooit zo begon dan altijd weer met iets anders leuks. Maar nu is de Dorpsomroeper vast klaar.

De Lantaarnopstekers liggen ook al voor me half aangekleed dus die zijn volgende week ook klaar en kan ik voor mezelf de rest van de serie gaan maken want die staan op mijn goede voornemenslijst.
Of het gaat lukken om de helle lijst aan het einde van het jaar af te krijgen weet ik niet maar ik ga er nog steeds voor heb nog een paar maanden toch?

Kerstgroep

Het is wat vroeg maar ik heb de eerste kerstgroep af deze is voor handwerkatelier Sari en was te bewonderen met de opendagen. Als de kerst in het atelier wordt gezet krijgt hij ook weer een plaatsje.
Ben nu bezig met dezelfde kerstgroep voor mezelf en tegelijke tijd voor iemand die hem bij me heeft besteld. Achter de schermen wordt er dus hard gewerkt alles ligt al geknipt klaar en de hoofdjes zijn ook af. De kerstgroep is een ontwerpen van Septemberspring en bestaat uit drie patroonbladen en is erg leuk om te maken.

donderdag 13 september 2012

Give away en cubcake's


Wil iedereen bedanken voor het meelzen op mijn blog geniet altijd erg van alle leuke reactie's die ik van jullie krijg. Heb al 42 volgers en om dit te vieren organiseer ik een leuke give away. Vind je het leuk om een verrassing uit mijn hand te winnen laat dan een reactie achter voor 30 september. Je hoeft geen volger te zijn of te worden maar  als volger maak je dubbelen kans om de give away te winnen. De winnaar maak ik 1 oktober bekend en dan vliegt het naar jou toe.
 
Vorige week heb ik allemaal cubcake's gemaakt maar je kunt ze niet opeten ze zijn gemaakt van vilt met kraaltjes en lintjes. Het zijn sleutelhangers die ik allemaal cadeau heb gegeven. De ontvangers vonden het allemaal erg leuk om te krijgen. Ga er zeker nog meer maken. De cubcake is een ontwerp van de vrolijke viltvriendjes.


woensdag 12 september 2012

Zijn ze wel lief geweest.


wie kijken daar nou om het hoekje of je wel lief bent.
 
Het was paardenpiet hij moest vlug weer naar de pakjesboot om het paard te verzorgen, voor het lieve dier heeft hij altijd wel een paar wortels bij zich.
Ook hoofdpiet wilden het wel even zien hoe lief jij was misschien. Hij houd het grote boek goed bij
zodat op 5 december er voor iedereen weer een mooi cadeau is.
 
Toen ik met deze pietjes bezig was begonnen er twee meiden gelijk liedjes te zingen, na wat uitleg dat het nog lang buurt voor ze er zijn maar ik de voorbeelden maakt voor bij handwerkatelier Sari zodat iedereen optijd kan beginnen met maken en het voordat de sint in het land komt klaar zijn,waren ze het er wel mee eens en stopten met zingen. Ze zeiden wel als het er wel tijd voor is zeg je het hé want als we hard en veel zingen krijgen we extra cadeau's. Dat doen we dan maar net voordat de sint aan komt in het land. Op pakjes boot 12 komen steeds meer pietjes te staan. Dit sinterklaas tafereel is ontworpen door de vrolijke vilt vriendjes de pakjesboot, sinterklaas, pieten en het paard staan in twee patroonboeken. Paardenpiet en hoofdpiet zijn pakketjes. 
 

  
 
 


maandag 10 september 2012

Foto's

Kreeg van jullie de vraag zijn er ook foto's van de opendagen ik heb voor jullie drie foto's van taferelen die stonden met de opendagen bij handwerkatelier Sari. Er stond nog veel meer moois om te zien. Vond de dagen er gezellig en ben volgende keer zeker weer van de patrij om te helpen.
De herfsthoek

De heksenhoek.
 
Ben je nieuwgierig geworden en wil je het een keer in het echt zien hou dan de agenda in de gaten bij handwerkatelier Sari want er is eind november cadeau markt en dan staan er mooie taferelen voor de winter en kerst. Natuurlijk kun je ook gewoon een keertje langs komen om te kijken in het atelier voor de openingtijden kijk je ook op de website.

maandag 3 september 2012

Leuke opendagen!

Wat zijn dat toch leuke dagen. De opendagen bij handwerkatelier Sari.
We begonnen afgelopen dinsdag met opbouwen van alle taferelen, wat is dat altijd leuk om te doen we zagen het sprookjesbos onder onze handen groeien. Donderdagochtend om 10 uur werd het atelier feestelijk heropend omdat de verbouwing klaar is en het atelier  12,5 jaar op de hyacintweg zit. Voor iedereen stond de koffie en thee klaar en als je trek had een heerlijke cubcake. Er waren ook drie workshops tegen een kleine vergoeding. Heb veel klanten gesproken en geholpen erg gezellig. Voor elke betalende klant was er een cadeautje een pakketje van een boekenleger door mijn ontworpen.
Het ontwerpen is ook een ding wat ik erg leuk vind om te doen en waar ik zeker in verder ga.