donderdag 15 november 2012

Brocante Roos en Magnolia

Na het cadeau krijgen van een een Ds voor mijn kinderen wilden ik een bedankje geven. Na wat na denken wat bij haar zou passen zijn het deze twee popje geworden de brocante Roos en Magnolia van Schatten van de Natuur.
De grote paars witte bloem heeft ze in haar huis en daar staan de popje erg mooi bij. De creme bloemen die bij de pakketjes zitten heb ik vervangen door de witte roze omdat in de grote bloemen taupe met wit zijn. Het eerste popje is de brocante roos van schatten van de natuur, ze heeft een mooie rokje van zijde met een over rok van taupe haar jasje is van een iets donkerder taupe sprookjesvilt. Op haar hoofd draagt ze een schattig hoedje met een roosje van vilt erop. 
\\
Het tweede popje is de brocante magnolia van schatten van de natuur ze heeft ook een rokje van zijde en een mooie taupe kleurig jasje aan, een schattig hoedje en een kanten tasje maakt het geheel af.


Ga ze vanavond cadeau geven hoop dat ze, ze leuk vind. Ik vond het in ieder geval leuk om deze prachtige pakketjes te maken.


4 opmerkingen:

 1. owwww dit is enorm lief en mooi♥
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi zijn ze geworden. Ik kende ze nog niet. Er is dus nog zoveel moois om te maken. Ik weet zeker dat de ontvanger ze ook prachtig vindt.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze lief! Ze worden vast goed ontvangen! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen